Henk Níjenhuis van Zang Fu Balancing verzorgt regelmatig samen met Cindy Laros van praktijk Medoka een familieopstelling.

Henk vindt het van grote waarde om met deze prachtige methode te werken. Familieopstellingen kunnen tot bepaalde inzichten leiden waardoor persoonlijke problemen binnen relaties, families en werksituaties opgelost kunnen worden.

Wat zijn familieopstellingen?

We knippen het woord in tweeën: familie en opstelling. De familie staat voor een groep mensen die een relatie met elkaar hebben. Dat kan een familie, een gezin, een groep vrienden of een groep personen zijn die samenwerken. De opstelling is het opstellen van personen, waarvan de opsteller het belangrijk vindt om deze mensen op te stellen, omdat zij betrokken zijn bij “de verstrikking” van de opsteller.

De familieopstellingen van de Duitse therapeut Bert Hellinger helpen om inzicht te krijgen in de plek die we in onze “familie” innemen. Persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun wortels in zogenaamde verstrikkingen in het familiesysteem.

De doeltreffende techniek familieopstellingen kan bij alle vragen ingezet worden: over werk, relaties, geld, families, ziektes, depressie en emoties.

Heeft u interesse om eens een familieopstelling te ervaren, dan kan dat natuurlijk. U kunt contact opnemen met Henk Nijenhuis 06-10273224 of via e-mail henk@zangfu.nl om te informeren wanneer er weer een familieopstelling plaatsvind. Het is zowel mogelijk om als representant te komen of om zelf de familieopstelling aan te vragen, wat wil zeggen dat uw ‘probleem’ wordt neergezet.