Last van stress, vermoeidheid, menstruatie- of overgangsklachten, hoofdpijn, buikpijn, pijn in de rug, sportblessures of spijsverteringsklachten? Misschien kan Tuina massage (spreek uit als ‘Twiena’) de oplossing bieden.

Tuina massage betekent letterlijk duw (Tui) en vastpakken (Na). Het is een Chinese massagetherapie, die onderdeel uitmaakt van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Deze techniek laat zich het beste omschrijven als een krachtige en diep inwerkende massagetechniek die het lichaam weer in balans brengt. Tuina massage is niet alleen heel fijn om te ondergaan, maar biedt bovendien zeer veel voordelen, waaronder: een positieve invloed op het zenuwstelsel, gifstoffen worden afgevoerd, organen gaan correcter functioneren, weefsels in het lichaam worden beter gevoed, de huid wordt gezonder, men krijgt meer energie, het slapen zal verbeteren en het gevoel van algemene ontspanning en welzijn zal enorm toenemen.

Veel mensen die bekend zijn met deze massagetechniek ondergaan regelmatig Tuina massages om pijn- en vermoeidheidsklachten preventief tegen te gaan. Voor meer informatie over een behandeling kunt u ons bellen (0229 796 515) of mailen: info@zangfu.nl