Veel Amerikaanse sterren zijn in de ban van cupping. Celebrities waaronder Gwyneth Paltrow, Justin Bieber, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Lady Gaga, Victoria Beckham en Brad Pitt spreken zich regelmatig uit over de diverse voordelen van cupping.

Ze ondergaan deze behandeling onder andere om stress van zich af te laten glijden, maar ook voor het verlichten van diverse lichamelijke klachten. Veel Olympische sporters zweren eveneens bij deze oosterse geneeswijze. Niet vreemd, want cupping doet veel goeds voor ons lichaam: het helpt bij een slechte bloedsomloop, bij stress, bij sportblessures, bij angst, bij verkoudheden, hoofdpijn, spierpijn, allergieën, vermoeidheid en koorts.

In Nederland is fitgirl Fajah Lourens een grote voorstander van cupping. Zij ondergaat het regelmatig om afvalstoffen op een gezonde manier af te voeren en om een strakkere huid te krijgen. Benieuwd wat cupping voor u kan doen, neem gerust contact met ons op ~ http://www.zangfu.nl/