Opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten, slaapstoornissen, depressie, prikkelbaarheid, angst, vermoeidheid en pijnlijke gewrichten zijn klachten die bij de overgang horen. Wist u dat deze symptomen aangepakt kunnen worden met acupunctuurbehandelingen?

Het is misschien niet het eerste wat in u opkomt wanneer u last heeft van overgangsklachten, dat naaldjes dan verlichting kunnen bieden. Echter wijst de praktijk uit dat acupunctuurbehandelingen de heftigheid en de frequentie van overgangsklachten enorm kunnen reduceren.

Overgangsklachten worden veroorzaakt door hormonale veranderingen. Het is belangrijk dat het lichaam van de vrouw in de overgang haar natuurlijke evenwicht hervindt. De acupunctuurbehandelingen die wij verzorgen, zijn geschikt voor het herstellen van de balans in het lichaam.

Benieuwd wat acupunctuur voor u kan doen? Wij vertellen het u graag. U kunt ons bereiken op: 0229-796515