Allergie is een sterk groeiende ziekte in onze westerse samenleving waar de reguliere geneeskunde geen goed antwoord op heeft. Gelukkig is er de Total Reset Methode (TRM) die verrassende resultaten laat zien. En niet alleen met betrekking tot allergieën waar men zich bewust van is. Vele disbalansen in het lichaam die gezondheidsproblemen veroorzaken en waar u niet vanaf lijkt te komen zijn vaak een gevolg van een ‘allergie’.

Het immuunsysteem is bedoeld om ziekmakende stoffen buiten het lichaam te houden of eruit te werken. Een allergie is een overreactie van het immuunsysteem op een stof die op zich helemaal niet schadelijk hoeft te zijn. Neem als voorbeeld huisstofmijt. Daar hoort een mens tegen te kunnen, we zijn erdoor omringt. Het hoort in onze omgeving al miljoenen jaren thuis. Het zou hetzelfde zijn als dat een vis niet tegen iets kan wat in het water leeft. Zo is het ook met een allergie voor dieren, pollen, melk enz. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat als het immuunsysteem over reageert op dit soort stoffen waarmee wij omringt zijn, u behoorlijke gezondheidsproblemen (vermoeid, hoesten, eczeem, ontstekingen, Crohn, ….) kunt ervaren, terwijl u de oorzaak niet weet.

De Total Reset Methode (een uitdieping van de NAET-methode) zoekt m.b.v. kinesiologietesten uit met welke stof uw immuunsysteem een probleem heeft en weet vervolgens uw immuunsysteem te resetten, waardoor uw systeem weer ‘normaal’ met deze stof weet om te gaan. U hoeft geen zalven of middelen te gebruiken.

Meer weten over de Total Reset Methode? Neem gerust contact op met energetisch allergie therapeut Henk Nijenhuis van ZangFu balancing in Zwaag, 06-10273224, of raadpleeg de website www.zangfu.nl, of www.totalresetmethode.nl