Klachten variërend van pijn, vermoeidheid, depressie of allergische klachten en huiduitslag kunnen sterk verminderen of geheel verdwijnen, door een behandeling bij ZangFu.

Dit komt doordat er bij ZangFu op een holistische manier naar de aandoening en ook naar de gezondheid wordt gekeken. Dat kan ingewikkeld klinken, maar is juist erg eenvoudig. Neem bijvoorbeeld een blad aan een plant. Als het blad geel wordt terwijl het nog geen herfst is, is dit geen goed teken. Het kan zijn dat de plant te droog of misschien juist te vochtig staat, of te weinig voeding heeft. De plant kan ook te donker of te veel in het licht staan. Dit is een holistische manier van kijken. De gehele plant en zijn omgeving wordt in ogenschouw genomen in plaats van alleen het blad.

Dit is de manier waarop natuurgeneeskundig therapeut Henk en TCG therapeut Joke werken. Iedere klant wordt op een holistisch manier behandeld en de klacht op een holistische manier benaderd. Altijd zal de therapeut opzoek gaan naar wat de oorzaak is van bijvoorbeeld de pijn, de huiduitslag of de vermoeidheid. Pas dan kan genezing bewerkstelligd worden.

Meer weten? bezoek de website www.zangfu.nl.