Zoals we weten van onze kennis bij Total Reset reageert een lichaam al op een stof zodra deze in het energieveld van het lichaam komt. Hierdoor kun je je plotseling anders voelen, of fysieke klachten krijgen (denk aan tranende ogen) zonder dat je een duidelijke reden hiervoor hebt.

Door de Total Reset Methode kan een opgeleide therapeut het immuunsysteem resetten, waarna het systeem op de juiste methode op de behandelde stof reageert. Algemeen bekend zijn de allergische reacties die klachten geven. Denk maar aan hooikoorts. Een allergische reactie ontstaat doordat het immuunsysteem een overreactie (te sterk) reageert op een stof (energie).

Bij het Coronavirus (Covid-19) hebben we te maken met een virus dat helemaal nieuw is voor ons immuunsysteem. Hierdoor reageert het immuunsysteem laat, waardoor het virus al verder het lichaam is binnengedrongen en daardoor meer schade berokkend. Het kost vervolgens veel inspanning van het lichaam om de ongewenste indringer (in dit geval het virus) eruit te werken, wat dan o.a. gepaard gaat met hoge koorts en vele andere heftige klachten.

Door een Total Reset behandeling met de energie van het betreffende virus bereiden we het immuunsysteem voor, zodat het alert kan reageren als het werkelijk in aanraking komt met het betreffende virus. Dus dan voorkomen we een anergische reactie (een te trage reactie) van het immuunsysteem.

Als je behandeld bent is het niet zo dat je gelijk immuun voor het virus bent. Je immuunsysteem zal wel sneller reageren waardoor je een grotere kans hebt dat de klachten milder zijn. Daarbij spelen ook andere zaken een rol, zoals hoe groot is de virale aanval, hoe is je gezondheid op dat moment, ervaar je veel stress op dat moment, e.d.

Werkt Total Reset ook bij Covid-19 (coronavirus)?

Natuurlijk is er nog geen onderzoek naar gedaan en kunnen we niet met zekerheid stellen dat het werkt. ZangFu heeft de virussen vails (buisjes waarmee getest kan worden) uit Duitsland ontvangen op zaterdag 21 maart en door overheidsmaatregelen i.v.m. het coronavirus is de praktijk vanaf dinsdag 24 maart gesloten. Hierdoor zijn alleen maandag 23 maart enkele klanten met deze vails behandeld. Natuurlijk hebben we bij ZangFu ook ons zelf behandeld. Het zou mooi zijn als we nu een coronatest zouden kunnen ondergaan, om te kijken of er immuunstoffen tegen het virus aanwezig zijn.

Positieve resultaten van behandelingen

Gisteren (5 april) deelde een collega TR-therapeut haar ervaring op de gesloten facebookpagina van Total Reset. Haar vader was na heftig ziek zijn van Corona uiteindelijk met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daar aangekomen was duidelijk dat het niet goed met hem zou aflopen zonder zuurstoftoediening. Het virus was (na 10 dagen 40 graden koorts) bezig zich te muteren. Dit kon gebeuren doordat haar vader juist nu zo verzwakt was. Een dag voor zijn opname had deze therapeut de corona kit (een doos met meerdere virus vails) ontvangen en direct via een surrogaat behandeld. Zij is ervan overtuigd dat de behandelingen de reactie die aan het optreden was heeft gestopt. Ze schrijft dat ’wonder boven wonder’ haar vader opknapte en binnen 2 dagen ontslagen werd van de afdeling en ‘gewoon’ verder opknapte. Hij had wel zuurstof nodig, maar ze is ervan overtuigd dat na het doen van de reset behandeling zijn longschade daardoor minimaal is gebleven toen het virus zich volop in de longen van haar vader wilden nestelen. Hier is ze erg blij om. Wel voelt ze zich alleen omdat ze dit met de meeste mensen niet kan delen, omdat dit niveau van werken nog niet door iedereen begrepen wordt, schrijft ze. Vandaar dat ze het deelde op deze facebookpagina.