ZANGFU NAET ALLERGIETHERAPIE

Allergie eliminatie volgens de Total Reset (NAET) methode

Bij de reguliere behandeling van allergieën wordt met injecties, hormonen, zalfjes en andere medicijnen de toestand van de patiënt verlicht, maar het elimineren van een allergie lukt meestal niet. Vaak ontstaan nieuwe allergieën door de bijwerkingen van de medicijnen die worden gebruikt. Gelukkig zijn er nieuwe methoden ontwikkeld waarbij het elimineren van allergieën wel mogelijk is. Één van die methoden is de Total Reset- therapie (een verdere verdieping van de NAET-therapie).

De Total Reset Techniek is een pijnloze en veilige therapie zonder dat medicijnen worden gebruikt en waarbij allergieën daadwerkelijk worden geëlimineerd. Deze therapie is gebaseerd op de acupunctuur.

Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling? Bel naar 06-102 73 224. Als er niet wordt opgenomen, dan graag inspreken. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

De vijf natuurgerichte principes

Energie
In eerste instantie wordt er gekeken naar de energiehuishouding en zo nodig wordt er verbetering in aangebracht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van meridiaan-massage, acupressuur en massage van acupunctuurpunten.

Prikkeloverdracht
Een goed functioneren van de prikkeloverdracht in het centraal zenuwstelsel is van belang voor een goede gezondheid. De Total Reset (NAET) realiseert dit door middel van acupressuur.

Drainage
De verbetering van de energie in combinatie met de prikkeloverdracht zorgen voor het sneller afvoeren van afvalstoffen.

Voeding
Het is van belang dat er gekeken wordt naar het voedingspatroon. Door voedingstesten tijdens de Total Reset behandeling worden toleranties voor voeding opgespoord en behandeld.

Psyche
Het is van belang dat ook de psyche in balans is om een harmonie in het lichaam te verkrijgen. De Total Reset behandeling werkt ook door op de emoties waardoor deze harmonie wordt verkregen.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskundige therapie

Contact

Bel, mail of whatsapp ons voor een afspraak of voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Tel: 0229-796515
Contact

Naet_buisjes

Total Reset Methode / NAET therapie in de regio Purmerend en omliggende plaatsen Enkhuizen, Hoorn en Medemblik

Heeft u last van een bepaalde allergie, dan is er een behandelmethoden in de regio Purmerend en omliggende plaatsen Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. ZangFu Balancingpraktijk helpt u graag met het elimineren van uw allergieën. In de regio Purmerend en omliggende plaatsen Hoorn, Purmerend en Enkhuizen kunt u worden geholpen met de Total Reset Methode (TRM). Dit is een verdere uitdieping van de NAET therapie. Door deze therapie wordt uw immuunsysteem opnieuw geprogrammeerd, waardoor de hersenen stoffen en omstandigheden anders gaan waarnemen en die niet langer als een vijandige stof zien.

Met onze Total Reset Methode wordt u juist in contact gebracht met stoffen die een allergische reactie veroorzaken. Volgens de TRM en NAET therapie is het verschijnsel allergie een over reactie op een bepaalde energie. Hierbij gaat het om een reactie op een stof of een emotie die lichamelijke of emotionele klachten veroorzaakt. Om deze negatieve reactie om te buigen naar een normale reactie werken wij met acupressuur.

Woont u in de regio Purmerend en omliggende plaatsen Hoorn, Enkhuizen en Medemblik en wilt u meer weten over onze Total Reset Methode, neem dan gerust contact op met onze therapeut Henk Nijenhuis. Zijn telefoonnummer is 06 – 102 73 224. Onze Balancingpraktijk staat ook voor u klaar.

Bestrijding van uw allergie in de regio Purmerend en omliggende plaatsen Enkhuizen, Hoorn en Medemblik

In meer of mindere mate heeft iedereen wel iets waarop allergisch wordt gereageerd. Voorbeelden hiervan zijn astma, hooikoorts, eczeem, chronische vermoeidheid of heftige reacties op insectenbeten. Ook heftige reacties op pinda’s en migraine zijn met deze methode zeer zeker op een goede wijze te behandelen

Heeft u interesse in onze allergie bestrijding en u woont in de regio Purmerend en omliggende plaatsen Enkhuizen, Hoorn en Medemblik? Maak dan gerust een afspraak. Bel naar 06 – 102 73 224.

Henk Nijenhuis is als paramedisch natuurgeneeskundige therapeut aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. Hierdoor worden zijn Total Reset behandelingen door die zorgverzekeraars vergoed, die de BATC therapeuten erkennen.