ZANG FU Chinese Kruidengeneeskunde

Chinese kruiden Medemblik

Heeft u last van bepaalde klachten? En wilt u daar dan nu eindelijk iets aan doen? Dan biedt ZangFu Balancingpraktijk de ideale behandeling daarvoor: Chinese Kruiden in regio Medemblik. Wij kunnen adviseren over welke Chinese kruiden u het best kan gebruiken bij uw klachten. Voor een vakkundig advies omtrent Chinese Kruiden in regio Medemblik die goed voor u zijn, kunt u terecht bij ZangFu Balancingpraktijk.

Voor Chinese kruiden in regio Medemblik zijn wij zeker het juiste adres. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Dat u geen last heeft van een eventuele taalbarrière;
  • Dat wij de kruidenformules afstemmen op uw specifieke situatie;
  • Dat wij eerst een goede diagnose stellen van uw klachten.

Bij ZangFu Balancingpraktijk krijgt u voor slechts €20,- een intakegesprek met consult. Wilt u direct een afspraak maken voor het toepassen van Chinese kruiden in regio Medemblik? Bel dan direct naar 06 – 244 74 102. U vindt onze praktijk aan de Langetuin 10 te Zwaag.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskundige therapie

Contact

Bel, mail of whatsapp ons voor een afspraak of voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Tel: 0229-796515
Contact

Kruid

Onze andere behandelmethoden naast Chinese Kruiden in Medemblik

Naast de behandeling met Chinese Kruiden in regio Medemblik bieden wij ook andere behandelmethoden, onder andere uit de Chinese geneeskunde. Enkele behandelingen die wij bieden zijn:

  • TuiNa massage & balancing massage;
  • Acupunctuur;
  • Naet therapie.

Bij deze holistische geneeswijzen wordt er gekeken naar de hele mens en diens omgeving. De mens wordt niet als een machine gezien, maar als één geheel: het lichaam, de geest, de ziel en de emoties.

Afspraak maken voor een behandeling met Chinese kruiden in regio Medemblik

Voor het maken van een afspraak om uw klachten door middel van het innemen van Chinese kruiden in regio Medemblik kunt u bellen naar Joke Nijenhuis. Zij is te bereiken op het nummer 06 – 244 74 102. Ook kunt u een e-mail sturen via het contactformulier. U kunt haar ook vragen stellen over massages, acupunctuur of cupping. Voor vragen over de Naet therapie en Kinesiologie belt u naar 06 – 102 73 224 (Henk Nijenhuis). Als er niet wordt opgenomen dan graag inspreken, u wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

genomen dan graag inspreken, u wordt dan dezelfde dag teruggebeld.