ZANGFU NAET ALLERGIETHERAPIE

Allergie eliminatie volgens de Total Reset (NAET) methode

Bij de reguliere behandeling van allergieën wordt met injecties, hormonen, zalfjes en andere medicijnen de toestand van de patiënt verlicht, maar het elimineren van een allergie lukt meestal niet. Vaak ontstaan nieuwe allergieën door de bijwerkingen van de medicijnen die worden gebruikt. Gelukkig zijn er nieuwe methoden ontwikkeld waarbij het elimineren van allergieën wel mogelijk is. Één van die methoden is de Total Reset- therapie (een verdere verdieping van de NAET-therapie).

De Total Reset Techniek is een pijnloze en veilige therapie zonder dat medicijnen worden gebruikt en waarbij allergieën daadwerkelijk worden geëlimineerd. Deze therapie is gebaseerd op de acupunctuur.

Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling? Bel naar 06-102 73 224. Als er niet wordt opgenomen, dan graag inspreken. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

De vijf natuurgerichte principes

Energie
In eerste instantie wordt er gekeken naar de energiehuishouding en zo nodig wordt er verbetering in aangebracht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van meridiaan-massage, acupressuur en massage van acupunctuurpunten.

Prikkeloverdracht
Een goed functioneren van de prikkeloverdracht in het centraal zenuwstelsel is van belang voor een goede gezondheid. De Total Reset (NAET) realiseert dit door middel van acupressuur.

Drainage
De verbetering van de energie in combinatie met de prikkeloverdracht zorgen voor het sneller afvoeren van afvalstoffen.

Voeding
Het is van belang dat er gekeken wordt naar het voedingspatroon. Door voedingstesten tijdens de Total Reset behandeling worden toleranties voor voeding opgespoord en behandeld.

Psyche
Het is van belang dat ook de psyche in balans is om een harmonie in het lichaam te verkrijgen. De Total Reset behandeling werkt ook door op de emoties waardoor deze harmonie wordt verkregen.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskundige therapie

Contact

Bel, mail of whatsapp ons voor een afspraak of voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Tel: 0229-796515
Contact

Naet_buisjes

Bij de Total Reset behandeling wordt u geholpen door Henk Nijenhuis. Als kinesioloog heeft hij zich in 2011 verdiept in deze therapie, die toen nog NAET genoemd werd. Hij heeft inmiddels ervaren dat met de Total Reset therapie een effectievere behandeling mogelijk is dan met de kinesiologie. Henk is tevens geschoold om cliënten met anafylactische reacties te behandelen. Een specifieke behandelwijze, waarbij voorkomen wordt dat anafylactische reacties tijdens en na de behandeling optreden.
In meer of mindere mate heeft iedereen wel iets waarop allergisch wordt gereageerd. Hierbij zijn astma, hooikoorts, eczeem, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, (huis)dierallergie of heftige reacties op insectenbeten de meest bekende allergieën. Ook heftige reacties op pinda’s en migraine zijn met deze methode zeer zeker op een goede wijze te behandelen.
Een allergie is: ” Een ongunstige reactie van een individu, in lichamelijk, fysiologisch en (of) psychologisch opzicht, op de aanwezigheid van één of meer stoffen die allergenen worden genoemd.
Dr. Nambudripad ontdekte dat door een specifieke acupressuur deze ongunstige reactie kan worden beïnvloed waardoor deze ongunstige reactie wordt omgedraaid naar een normale reactie.
Deze “herprogrammering” vormt de kern van de Total Reset behandeling. Een behandeling die nu al meer dan 25 jaar heeft bewezen dat de techniek die Dr. Nambudripad heeft ontwikkeld ook daadwerkelijk bevredigend en duurzaam werkt.
Het gaat hierbij niet alleen om een reactie op een stof, maar ook op een emotie die lichamelijke of emotionele klachten veroorzaakt.
Voor het opsporen van een allergische reactie wordt gebruik gemaakt van een techniek uit de Kinesiologie. Deze techniek is voor het uitvoeren van allergietesten uiterst betrouwbaar en nauwkeurig gebleken.
Wanneer de cliënt na de behandeling opnieuw in aanraking komt met de stof vertoont hij geen spoor meer van allergie, gevoeligheid of intolerantie. Met de Total Reset (NAET) therapie wordt de oorzaak van de allergie geëlimineerd en niet de symptomen die er het gevolg van zijn.
Voor een Total Reset consult wordt door ZANG FU € 55,00 in rekening gebracht.
Bekijk het tarieven overzicht.
Ter ondersteuning van de Total Reset behandeling wordt er bij ZANG FU Balancing niet gewerkt met voedingssupplementen maar indien nodig met Chinese Kruiden. Het voordeel van werken met Chinese Kruidenformules is dat deze ‘op maat’ gemaakt worden, dus worden afgestemd op uw individuele behoeften.