ZANGFU NAET ALLERGIETHERAPIE

Allergie eliminatie volgens de Total Reset (NAET) methode

Bij de reguliere behandeling van allergieën wordt met injecties, hormonen, zalfjes en andere medicijnen de toestand van de patiënt verlicht, maar het elimineren van een allergie lukt meestal niet. Vaak ontstaan nieuwe allergieën door de bijwerkingen van de medicijnen die worden gebruikt. Gelukkig zijn er nieuwe methoden ontwikkeld waarbij het elimineren van allergieën wel mogelijk is. Één van die methoden is de Total Reset- therapie (een verdere verdieping van de NAET-therapie).

De Total Reset Techniek is een pijnloze en veilige therapie zonder dat medicijnen worden gebruikt en waarbij allergieën daadwerkelijk worden geëlimineerd. Deze therapie is gebaseerd op de acupunctuur.

Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling? Bel naar 06-102 73 224. Als er niet wordt opgenomen, dan graag inspreken. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

De vijf natuurgerichte principes

Energie
In eerste instantie wordt er gekeken naar de energiehuishouding en zo nodig wordt er verbetering in aangebracht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van meridiaan-massage, acupressuur en massage van acupunctuurpunten.

Prikkeloverdracht
Een goed functioneren van de prikkeloverdracht in het centraal zenuwstelsel is van belang voor een goede gezondheid. De Total Reset (NAET) realiseert dit door middel van acupressuur.

Drainage
De verbetering van de energie in combinatie met de prikkeloverdracht zorgen voor het sneller afvoeren van afvalstoffen.

Voeding
Het is van belang dat er gekeken wordt naar het voedingspatroon. Door voedingstesten tijdens de Total Reset behandeling worden toleranties voor voeding opgespoord en behandeld.

Psyche
Het is van belang dat ook de psyche in balans is om een harmonie in het lichaam te verkrijgen. De Total Reset behandeling werkt ook door op de emoties waardoor deze harmonie wordt verkregen.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskundige therapie

Contact

Bel, mail of whatsapp ons voor een afspraak of voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Tel: 0229-796515
Contact

Naet_buisjes