ZANGFU Tuina

Tuina massage Enkhuizen

Wilt u uw klachten behandelen of voorkomen? Dan is de TuiNa massage in regio Enkhuizen zeker iets voor u. Of wilt u meer richten op de doorstroming van Qi en bloed zonder dat u echt klachten heeft? Dan is onze andere massage idealer voor u, de Balancing massage.

De TuiNa massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze. Acupunctuur en Chinese Kruiden zijn daar ook onderdeel van. Een TuiNa massage in regio Enkhuizen is zeer effectief, zowel in preventieve zin als voor op genezing gerichte behandeling. TuiNa massage werkt niet alleen op de spieren en gewrichten, maar ook op een dieper niveau.

Doordat de TuiNa massage op de Qi-stroom werkt en balans brengt in de onderliggende energie, verbeteren ook stress-gerelateerde aandoeningen door de diepe massage technieken van TuiNa. Ook bij chronische aandoeningen, zoals het prikkelbare darm syndroom, die door stress verergeren heeft TuiNa een geweldig resultaat.

TuiNa massage in Enkhuizen is voor alle leeftijden geschikt, zelfs voor baby’s.

De Balancing massage is gebaseerd op de Oosterse filosofie. De bedoeling van deze massage is de balans in het lichaam te herstellen door allerlei blokkades op te heffen. De meridianen en orgaanzones die het nodig hebben worden door deze massage extra gestimuleerd. Hierdoor wordt het lichaam aangezet om de balans te herstellen. Deze massage geeft u het gevoel van verlichting en voelt ontspannen aan.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskundige therapie

Contact

Bel, mail of whatsapp ons voor een afspraak of voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Tel: 0229-796515
Contact

China2011Tuina

U kiest dus voor een TuiNa massage bij ons, omdat:

 • Wij uitgaan van uw energieniveau en daarop de massage afstemmen;
 • De massage goed afgestemd wordt op wat goed is voor u. Immers elk mens is uniek;
 • Het bij ons niet alleen gaat om de spieren en gewrichten, maar ook om een dieper niveau (de Qi);
 • Daardoor onze behandelingen effectiever zijn;
 • Wij u helpen allerlei blokkades op te heffen in uw lichaam;
 • U na onze massage een gevoel van verlichting en ontspanning heeft.

Benieuwd naar de voor u beste (TuiNa) massage in Enkhuizen? Neem dan contact op met ZangFu Balancingpraktijk. U belt naar 06 – 244 74 102.

Behandelmethoden naast een TuiNa massage in Enkhuizen

Bij ZangFu Balancingpraktijk hebben wij naast een TuiNa massage in Enkhuizen ook andere behandelmethoden, onder andere uit de Chinese geneeskunde:

 • Chinese kruiden;
 • Acupunctuur;
 • Cupping;
 • Naet therapie;
 • Kinesiologie.

In onze praktijk gebruiken wij voornamelijk holistische geneeswijzen. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de hele mens en zijn omgeving. De mens wordt niet als een machine gezien, maar als één geheel; het lichaam, de geest, de ziel en de emoties.

Voor het maken van een afspraak voor een TuiNa massage in Enkhuizen kunt u bellen naar Joke Nijenhuis. Zij is telefonisch bereikbaar op het nummer 06 – 244 74 102.