Waarom ZANG FU

Waarom ZANG FU

Mensen kiezen voor ZANG FU omdat de therapeuten Joke en Henk de behandelingen uit volle overtuiging doen met als enige doel HELPEN om de balans te herstellen.

Henk: “Niets is mooier als dat de klant tevreden is, en zegt van ‘goh ik kan weer dit en dat zonder pijn’  of een klant die blij is dat hij weer gewoon kan ademen. Die verwondering, die blijschap, daar doen we het voor.”

Weer alles kunnen verdragen, geen last meer hebben van een allergie, en dat zonder medicijnen voor te schrijven of diëten op te leggen.

“Na een behandeling tegen kattenallergie lag de peuter weer tussen de katten in te spelen.”

 Joke: “We zijn blij als mensen verder zoeken om toch beter te worden, te herstellen van wat dan ook. We vinden het zo jammer als mensen zeggen, ‘ik moet er maar mee leren leven.’  Er is zoveel dat kan helpen, dat kan verlichten. Als het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken zijn er echt wonderen mogelijk. Kies voor acupunctuur, NAET of wat dan ook. Het hoeft niet perse bij ZANG FU, al mag dat natuurlijk wel, maar dat is niet het belangrijkst. Met onze kreet VIND JE BALANS hopen we mensen aan te sporen om verder te kijken.”

Henk Nijenhuis is als paramedisch natuurkundig therapeut eerst werkzaam geweest als kinesioloog. Echter door de geweldige werking van de Total Reset methode, waarmee allergieën behandeld kunnen worden zodanig dat de allergie volledig verdwijnt, is Henk gestopt met kinesiologie. Inmiddels behandelt hij niet alleen allergieën maar ook autoimmuunziektes.

Joke Nijenhuis is TCM-therapeut. Dat wil zeggen dat ze niet alleen acupuncturist is maar ook Herbalist en de tuina technieken beheerst. De scholing en de interesse in de gehele TCM zienswijze versterkt iedere behandeling die Joke geeft.

1 + 1 = 3
en 3 creëert de 10.000 dingen

Trekt de holistische zienswijze van Henk en Joke u? Dan is ZANG FU iets voor u!
Bel: 0229 – 79 65 15

Soorten klachten

 • vermoeidheid
 • allergieën
 • slaapstoornissen (niet in kunnen slapen en/of niet door kunnen slapen)
 • allerhande pijnen, zoals gewrichtspijn, spierpijn, buikpijn, hoofdpijn, enz.
 • onrust of rusteloos gevoel
 • emotioneel probleem
 • depressie
 • hoge bloeddruk
 • menstruatieklachten, zoals menstruatiepijn, heftige menstruatie, PMS-klachten
 • huidproblemen, zoals eczeem
 • autoimmuunziektes, zoals diabetes type 1, psoriasis, lichen, Addison disease, Crohn, COPD, en nog vele andere
 • zogenoemde vage klachten, zoals ‘niet lekker in je vel zitten’

Referenties

Leeftijd 0 tot 83 jaar
Woonplaats Abbekerk, Alkmaar, Amsterdam, Andijk, Antwerpen (België), Avenhorn, Berkhout, Blokker, Bobeldijk, Bovenkarspel, Breezand, Castricum, De Goorn, De Rijp, Den Helder, Diemen, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hem, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Midden-Beemster, Middenmeer, Midwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosthuizen, Oostknollendam, Opperdoes, Purmerend, Scharwoude, Spierdijk, Sneek, Twisk, Ursem, Volendam, Wervershoof, Westerbeemster, Wijdenes, Zwaag, Zwaagdijk-West.
Klachten Chronisch en acuut
Wanneer
 • als ze overal al geweest zijn en ‘niets hielp’,
 • gehoord hebben van vrienden, familie, kennissen dat ZANG FU goed behandeld met een prettige professionele en persoonlijke benadering
 • als ze weten dat alternatieve behandelingen helpen.

acupunctuur purmerend

Sinds mijn geboorte had ik last van allergische reacties op katten. Na een aantal NAET behandelingen bij Henk ben ik hier helemaal vanaf en kan ik zonder allergische reacties in de buurt van katten verblijven.
Elin
Ik kwam in aug 2014 voor rugklachten (plotseling ontstane stijfheid met uitstraling naar de voorzijde van mijn bovenbeen). Tevens vertelde ik dat ik sinds 5 jaar gevoelloze tenen en een stijfheid aan de bovenzijde van zijn voeten had, waarschijnlijk door het dragen van te strakke sokken.
De behandeling (acupunctuur in combinatie met Tuina) heeft goed geholpen, rugpijn verdwenen en tenen soepeler. Is vakkundig en netjes uitgevoerd. Zeer aan te raden. Goede werkwijze.
Dhr. P. Hahn, 66 jaar
Gekomen bij Joke voor depressie, kramp in voeten, benauwdheid ivm COPD,
stress en rugklachten.
Na een uitgebreid intakegesprek meerdere behandelingen met acupunctuur,
cupping, massage i.c.m. chinese kruiden.
Op alle vlakken gaat het nu stukken beter,
Joke is een warme persoonlijkheid die hart voor haar vak heeft.
Ik kan haar warm aanbevelen.
Marga van de Winkel, Purmerend, 61 jaar
Ik kwam voor extreme vermoeidheid. Door de acupunctuur voel ik duidelijk verbetering. Ook had ik pijn in mijn onderrug, dat nu helemaal weg is.
Ik vind dat er goed naar mij geluisterd wordt, waardoor de behandeling heel goed is. De werkwijze van Joke is prima.
Joan Mamadeus, Scharwoude, 44 jaar