ZANGFU NAET ALLERGIETHERAPIE

Allergie eliminatie volgens de Total Reset (NAET) methode

Allergietherapie volgens de TRM/NAET methode

Bij de reguliere behandeling van allergieën wordt met injecties, hormonen, zalfjes en andere medicijnen de toestand van de patiënt verlicht, maar het elimineren van een allergie lukt meestal niet. Vaak ontstaan nieuwe allergieën door de bijwerkingen van de medicijnen die worden gebruikt. Gelukkig zijn er nieuwe methoden ontwikkeld waarbij het elimineren van allergieën wel mogelijk is. Één van die methoden is de Total Reset Methode (een uitdieping van de NAET- therapie).

Total Reset Methode (TRM) is een pijnloze en veilige therapie zonder dat medicijnen worden gebruikt en waarbij allergieën daadwerkelijk worden geëlimineerd.

Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling? Bel naar 06-102 73 224. Als er niet wordt opgenomen, dan graag inspreken. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

Total Reset Methode (TRM, v/h NAET therapie) in de regio Hoorn en omliggende plaatsen Purmerend, Enkhuizen en Medemblik

Heeft u last van een bepaalde allergie, dan is er een behandelmethoden in de regio Hoorn en omliggende plaatsen Purmerend, Enkhuizen en Medemblik. ZangFu Balancingpraktijk helpt u graag met het elimineren van uw allergieën. In de regio Hoorn en omliggende plaatsen Purmerend, Enkhuizen en Medemblik kunt u worden geholpen met de Total Reset Methode (TRM) wat een uitdieping is van de NAET therapie. Door deze therapie wordt uw immuunsysteem opnieuw geprogrammeerd, waardoor de hersenen stoffen en omstandigheden anders gaan waarnemen en die niet langer als een vijandige stof zien.

Met onze Total Reset Methode (TRM) wordt u juist in contact gebracht met stoffen die een allergische reactie veroorzaken. Volgens de TRM therapie is het verschijnsel allergie een over reactie op een bepaalde energie. Hierbij gaat het om een reactie op een stof of een emotie die lichamelijke of emotionele klachten veroorzaakt. Om deze negatieve reactie om te buigen naar een normale reactie werken wij met acupressuur.

Woont u in de regio Hoorn en omliggende plaatsen Purmerend, Enkhuizen en Medemblik en wilt u meer weten over onze Total Reset Methode (Naet therapie), neem dan gerust contact op met onze therapeut Henk Nijenhuis. Zijn telefoonnummer is 06 – 102 73 224. Onze Balancingpraktijk staat ook voor u klaar.

De vijf natuurgerichte principes

Bestrijding van uw allergie in de regio Hoorn en omliggende plaatsen Purmerend, Enkhuizen en Medemblik

In meer of mindere mate heeft iedereen wel iets waarop allergisch wordt gereageerd. Voorbeelden hiervan zijn astma, hooikoorts, eczeem, chronische vermoeidheid of heftige reacties op insectenbeten. Ook heftige reacties op pinda’s en migraine zijn met deze methode zeer zeker op een goede wijze te behandelen

Heeft u interesse in onze allergie bestrijding en u woont in de regio Hoorn en omliggende plaatsen Purmerend, Enkhuizen en Medemblik? Maak dan gerust een afspraak. Bel naar 06 – 102 73 224.

Henk Nijenhuis is als paramedisch natuurgeneeskundige therapeut aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. Hierdoor worden zijn Naet behandelingen door die zorgverzekeraars vergoed, die de BATC therapeuten erkennen.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskundige therapie

Contact

Bel, mail of whatsapp ons voor een afspraak of voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Tel: 0229-796515
Contact

Naet_buisjes

Bij de Total Reset behandeling wordt u geholpen door Henk Nijenhuis. Als kinesioloog heeft hij zich in 2011 verdiept in deze therapie, die toen nog NAET genoemd werd. Hij heeft inmiddels ervaren dat met de Total Reset therapie een effectievere behandeling mogelijk is dan met de kinesiologie. Henk is tevens geschoold om cliënten met anafylactische reacties te behandelen. Een specifieke behandelwijze, waarbij voorkomen wordt dat anafylactische reacties tijdens en na de behandeling optreden.
In meer of mindere mate heeft iedereen wel iets waarop allergisch wordt gereageerd. Hierbij zijn astma, hooikoorts, eczeem, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, (huis)dierallergie of heftige reacties op insectenbeten de meest bekende allergieën. Ook heftige reacties op pinda’s en migraine zijn met deze methode zeer zeker op een goede wijze te behandelen.
Een allergie is: ” Een ongunstige reactie van een individu, in lichamelijk, fysiologisch en (of) psychologisch opzicht, op de aanwezigheid van één of meer stoffen die allergenen worden genoemd.
Dr. Nambudripad ontdekte dat door een specifieke acupressuur deze ongunstige reactie kan worden beïnvloed waardoor deze ongunstige reactie wordt omgedraaid naar een normale reactie.
Deze “herprogrammering” vormt de kern van de Total Reset behandeling. Een behandeling die nu al meer dan 25 jaar heeft bewezen dat de techniek die Dr. Nambudripad heeft ontwikkeld ook daadwerkelijk bevredigend en duurzaam werkt.
Het gaat hierbij niet alleen om een reactie op een stof, maar ook op een emotie die lichamelijke of emotionele klachten veroorzaakt.
Voor het opsporen van een allergische reactie wordt gebruik gemaakt van een techniek uit de Kinesiologie. Deze techniek is voor het uitvoeren van allergietesten uiterst betrouwbaar en nauwkeurig gebleken.
Wanneer de cliënt na de behandeling opnieuw in aanraking komt met de stof vertoont hij geen spoor meer van allergie, gevoeligheid of intolerantie. Met de Total Reset (NAET) therapie wordt de oorzaak van de allergie geëlimineerd en niet de symptomen die er het gevolg van zijn.
Voor een Total Reset consult wordt door ZANG FU € 55,00 in rekening gebracht.
Bekijk het tarieven overzicht.
Ter ondersteuning van de Total Reset behandeling wordt er bij ZANG FU Balancing niet gewerkt met voedingssupplementen maar indien nodig met Chinese Kruiden. Het voordeel van werken met Chinese Kruidenformules is dat deze ‘op maat’ gemaakt worden, dus worden afgestemd op uw individuele behoeften.