Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) meldt dat het coronavirus mogelijk profiteert van een verzwakte afweer door pollenblootstelling.  Blootstelling aan pollen in het voorjaar vermindert het afweersysteem tegen virusinfecties in de luchtwegen.

Naast dat hooikoorts erg vervelend is, blijkt uit het internationaal onderzoek dat allergie een aanzwengelend effect heeft voor het aantal besmettingen met het coronavirus. Mede-onderzoeker Arnold van Vliet van Wageningen University & Research waarschuwt dat we in het komende pollenseizoen extra voorzichtig moeten blijven en afstand moeten houden, omdat anders de besmettingscijfers behoorlijk kunnen oplopen. In de zomer zijn de pollenconcentratie weer beduidend lager.

ZangFu heeft een doeltreffende behandeling – de Total Reset Methode – die zonder gebruik van voedingssupplementen of medicatie zorgt dat hooikoortsklachten geheel verdwijnen. Therapeut Henk Nijenhuis werkt al meer dan 10 jaar met deze methode met hele goede resultaten. De Total Reset Methode werkt bij allerlei allergische reacties, dus o.a. ook tegen huisstofmijt, kattenallergie, allergie voor andere dieren of stoffen, en tegen allergische reacties op voeding.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken bel of app 0610273224.