ZANG FU Hooikoorts

Hooikoorts Zwaag Zangfu

Als de lente nadert met rasse schreden is dat is voor veel mensen een fijn vooruitzicht, maar helaas niet voor iedereen. Veel Nederlanders krijgen vanaf die periode last van hooikoorts klachten. Niemand wordt vrolijk van de symptomen van hooikoorts; een loopneus, branderige ogen, constant te moeten niezen, vermoeidheid en soms ook koorts.

Om deze klachten te verminderen, worden er medicijnen genomen. Echter lukt het verhelpen van de hooikoortsklachten hiermee niet of slechts gedeeltelijk. En wanneer iemand pech heeft kan diegene eventueel nog bijwerkingen van de medicijnen krijgen. Daarna voelt men zich nog beroerder.

Chemisch onderdrukken van allergieën, raden wij af. Bij ons kunt u terecht voor Total Reset. Dit is een alternatieve techniek om allergieën te elimineren. Wereldwijd zweren vele artsen bij deze geweldige therapie, want het is veilig, het is pijnloos, er worden geen medicijnen voorgeschreven en allergieën kunnen daadwerkelijk worden geëlimineerd.

Tot slot: naast hooikoorts kunnen ook andere allergieën middels deze therapie behandeld worden. Meer hierover kunt u lezen op: www.zangfu.nl

Uiteenlopende klachten van vermoeidheid tot overal pijn en ongemakken, kunnen met acupunctuur verholpen of verbeterd worden.

Wilt u direct een afspraak maken voor een acupunctuurbehandeling? Bel naar 06 – 244 74 102. Als er niet wordt opgenomen dan graag inspreken, u wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskundige therapie

Contact

Bel, mail of whatsapp ons voor een afspraak of voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Tel: 0229-796515
Contact

acupunctuur-5055[1]

Hooikoorts Zwaag

Voor hooikoorts Zwaag bent u bij ZangFu Balancingpraktijk aan het juiste adres. Wij passen acupunctuur en de total reset methode toe in de regio Hoorn en de omliggende plaatsen toe in onze praktijk aan de Langetuin 10 te Zwaag.

Wilt u meer weten over de behandeling tegen hooikoorts in Zwaag? Of direct een afspraak maken voor een behandeling? Bel dan naar 06 – 244 74 102 (Joke Nijenhuis).