ZANGFU Quantum Balance

Quantum Balance

Quantum Balance is een “energie verhogende” methode, die inwerkt op het zelfgenezende vermogen van het lichaam en geest. Quantum Balance kan toegepast worden bij elke vorm van pijn en ontsteking. Gezwollen spieren en verschoven gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke vorm en plaats in.
Bij Quantum Balance verhoogt de therapeut door ademhalingstechnieken en door de plaatsing van zijn handen de frequentie van trillingen. Deze trillingsenergie wordt hierdoor bij de cliënt toegevoegd en het zelfgenezende vermogen wordt aangesproken.

De frequentie van de therapeut wordt uitgewisseld met de frequentie van de cliënt. Door resonantie wordt de frequentie dusdanig afgestemd dat de beide systemen op dezelfde frequentie gaan trillen. Energie volgt hierbij de gedachte. Dit is de kern van Quantum Balance.
Het gezingsproces heeft zijn eigen dynamiek.

Wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling? Bel naar 06-102 73 224. Als er niet wordt opgenomen, dan graag inspreken. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

Chinese Geneeswijze

Natuurgeneeskunde

Bg-hansie